Tuesday, August 9, 2011

RAYA :)



Assalamualaikum :) tak jawab dosa, kalau jawab sayang :) HAHA. ehh tetiba je rasa tak sabar nak raya, tapi... lepas cuti raya ade trial :'( sedihhhnyaaaa. takut lagi la plus+++++. adoii. ketaq lutut ni. sbb tak study lagi, *ok jangan la ikut perangai yg amat pemalas ni..* korang semua mesti dah habis studykan ? tertinggal dah aku flight. mudah-mudahan semua lulus dan C+ ke atas. aminn. rasa bersalah sangat kalau tak dapat good result. kesian kat my parents, keje siang malam. tapi aku tak reti nak ambil hati. main-mian je. dah la keputusan SPM ni sangat penting, sampai pengetua sekolah aku hari-hari nak masuk kelas aku nak ingatkan pasal SPM. masa dia masuk berkobar-kobar nak berubah. bila sampai je rumah. nahhhhhhh entah terbang ke mana perasaan tu. :'( tiada motivater yang lebih baik selain daripada diri kita sendiri * renungan bersama* ok la, bye <3<3<3 love you guyss . MUAHHH ! *tittle pasal raya tuhh. sbb pasang lagu raya. tu semangat lebih tu :) HAHA*

Wednesday, August 3, 2011

video
ok, ni masa sebelum puasa ok, jgn sangka kami pergi karaoke masa puasa. tu namanya tak puasa. menangis anak tekak kami kalau tak minumkan... HAHA ni sekadar suka-suka je ok :) chilll HAHA. *malu gila la* takyah kenal la siapa dlm video tuhh. kamek malu gitu. HAHA. ok enjoy, yg tak suka, lantakla, kami bahagia sewaktu ini. miss this time <3<3<3  I LOVE YOU GUYS SO MUCH! muahhh !

Friday, July 29, 2011

PUASA :)

Alhamdulillah, tak lama lagi dah puasa, lepas tu mesti la raya kan ? but for all SPM CANDIDATES 2011 kami semua tak boleh merasa kenikmatan beraya sebab lepas cuti raya ni, we will have trial spm :'( so bad, tapi tak pe la, redha je, marah, benci, maki, tak boleh merubah apa-apa, hanya usaha boleh merubah kita punya result, so bulan ramadhan ni, jgn nak bergalak sangat, ingat-ingat sikit spm, banyakkan revision, *that's my mision in this month* hoping that mission will I do,Amin :)

Monday, April 4, 2011

at last I got you :D

Assalamualaikum :D nak citer satu bnde je. aku dah dapat FIXIE on 25 March 2011 :) kalau tak tau. sila GOOGLE :) ataupun lihat di atas :D HaHa. okay aku bngga sbb dapat beli fixie tu by my own money okay... hah. tu je lah kot nak citer. okay, Congrats Sam :) menang semalamkan ? I <3 you :D HAHA okay, penat ni, bye <3


lotsoflove
wicketywilcha :D